Dries Roelvink

Persbericht: Dries Roelvink scoort #1 hit!

Dries Roelvink boeken. Dries Roelvink wordt exclusief vertegenwoordigd door Jan Vis: dichter bij de bron kan niet! Boekingen: 073-5219151 of info@janvis.nl.



Het is Dries Roelvink gelukt om een nummer één hit te scoren met zijn nieuwe single 'Alleen Door Jou'! Het is de eerste keer in de carrière van Dries Roelvink dat hij de bovenste positie in de Single Top 100 weet te behalen. Het nummer is nieuw binnengekomen op #1 en verstoot hiermee 'We No Speak Americano' van Yolanda Be Cool van de bovenste positie.

De volkszanger lanceerde 'Alleen Door Jou' op het officiële openingsfeest van de Gay Pride. Dries bracht het nummer ten gehore in zijn bekende gele zwemslip, iets wat hij nog nooit eerder deed.

Dries Roelvink kondigde vorige week al aan dat 'Alleen Door Jou' zijn allereerste nummer één hit zou gaan worden. "Ik verwacht dat dit na 26 jaar eindelijk mijn eerste nummer één hit wordt", aldus de zanger. Via Twitter riep Dries zijn volgers op om zijn single te downloaden via iTunes. Met succes! Het nummer vloog naar de top van de iTunes hitlijst. Ook in de tussenstanden van de Single Top 100 (midweeks) stond Roelvink al de hele week op de bovenste positie.

Bron: Jan Vis

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

2012 OEHHH!!! Roept Heel Oranje Watch
2011 Ik Leef Vandaag Watch
2011 Hé Wat Doe Jij / De Tou.. Watch
2011 Laat Mij Niet Los Watch
2010 Alleen Door Jou Watch
2009 Geen Crisis Waar Dries Is Watch
2008 Maria Magdalena 2008  
2008 Onze jongens  
2008 Ik Wil Jou Watch
2007 Doktersroman  
2007 Het 538 Evers Staat Op Vriend ..  
2007 Ik Kom Eraan (Route Du Soleil) Watch
1995 De Hele Wereld Mag Het Weten  
1994 Door Jou Ga Ik Leven  
1993 Maria Magdalena  
1992 Jij Bent Mijn Alles