Dries Roelvink

Dries Roelvink gaat zingen voor koeien

We zitten middenin de economische crisis en het lijkt wel of de wereld steeds verder vergaat. Men zit met smacht te wachten op een positieve boodschap. En die is er nu eindelijk, want Dries Roelvink komt je helpen in deze barre tijden. Waar Dries ook verschijnt; het is altijd feest. Zijn nieuwe single doet je al je financiële problemen vergeten, want waar Dries is, is er geen crisis en is het altijd feest.

De blonde zanger komt volgende week met zijn nieuwe single ‘Geen Crisis Waar Dries Is'. Een vrolijke en vooral zomerse single die nog maar even benadrukt dat treuren om de economische crisis nutteloos is. Dries Roelvink weet een positieve draai te geven aan iets wat iedereen extreem sober inziet. Neem dan ook één ding van Dries aan: Geld maakt niet gelukkig!

Dinsdag 29 juli wordt de videoclip van ‘Geen Crisis Waar Dries Is' opgenomen in 's-Hertogenbosch waarin Dries o.a. gaat zingen voor een kudde koeien. Benieuwd voor wie hij nog meer gaat zingen in zijn videoclip? Houd Dries dan de komende tijd goed in de gaten en onthoud één ding goed: Waar Dries is, is geen crisis!

Dries Roelvink - Geen Crisis Waar Dries Is

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

2012 OEHHH!!! Roept Heel Oranje Watch
2011 Ik Leef Vandaag Watch
2011 Hé Wat Doe Jij / De Tou.. Watch
2011 Laat Mij Niet Los Watch
2010 Alleen Door Jou Watch
2009 Geen Crisis Waar Dries Is Watch
2008 Maria Magdalena 2008  
2008 Onze jongens  
2008 Ik Wil Jou Watch
2007 Doktersroman  
2007 Het 538 Evers Staat Op Vriend ..  
2007 Ik Kom Eraan (Route Du Soleil) Watch
1995 De Hele Wereld Mag Het Weten  
1994 Door Jou Ga Ik Leven  
1993 Maria Magdalena  
1992 Jij Bent Mijn Alles