Monsif

Zangers

Monsif Bakkali wordt op 24 maart 1997 geboren in Amsterdam. Al op jonge leeftijd is hij bezig met muziek, schrijft zijn eigen nummers en treedt op in de buurt waar hij woont. Monsif gaat op zangles en in november 2010 komt zijn debuutsingle ‘Mee met me' uit.

‘Mee met me' wordt een grote hit en dit succes resulteert in een artikel in de Volkskrant en in verschillende televisieoptredens. Zo is Monsif onder andere te zien in het Jeugdjournaal en in de Kids Top 20, waar hij in no time op nummer een binnenkomt. Na het grote succes van ‘Mee met me' komt Monsif in februari 2011 met zijn tweede single ‘Helemaal'.

Samen met Brahim Fouradi, die de tekst voor ‘Helemaal' heeft geschreven, maakt Monsif de hoge verwachtingen meer dan waar. Ook dit nummer is razend populair. De videoclip van ‘Helemaal' is geregisseerd door Jelle Posthuma, die eerder werkte met onder andere Marco Borsato en Ilse de Lange. De styling is verzorgd door Graziella Ferraro. Dat Monsif ook een danstalent is, blijkt uit de stoere moves die hij samen met de dansers van de Global Dance Centre neerzet in deze clip.

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

Geen hits gevonden voor Monsif